Jocul românesc Tap Busters a atins 1 milion de descărcări - Daescu Bortun Olteanu
PR, Agentie, Daescu Bortun Olteanu
160
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-160,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Jocul românesc Tap Busters a atins 1 milion de descărcări

Date
Category
Gaming
About This Project

Primul joc al studioului Metagame, Tap Busters, s-a dovedit a fi un produs de succes. Colaborarea dintre incubatorul Carbon și studioul bucureștean a atins o bornă importantă la doar 6 luni de la lansare: jocul a fost descărcat în întreaga lume de peste 1 milion de ori

În noiembrie 2017, incubatorul Carbon, studioul Metagame și publisher-ul Tilting Point au lansat Tap Busters, unul dintre cele mai interesante titluri din categoria jocurilor de tip clicker/tapper.

Jocul a cunoscut cel mai mare succes în Statele Unite ale Americii, unde a fost descărcat de aproximativ 30% dintre utilizatori. România se află printre primele 15 țări în ceea ce privește numărul de descărcări.

Artistul român recunoscut la nivel internațional, Noper (Radu Pop), este omul din spatele graficii Tap Busters, unul dintre punctele forte ale jocului. Utilizatorii au apreciat în mod deosebit proiectul românesc, jocul având rating-uri excelente pe Android (4.7/5) și iOS (4.8/5).

Misiunea jucătorilor Tap Busters este să devină vânători de recompense și să apese pe ecran pentru a distruge monștri malefici. Pe parcursul jocului, utilizatorii dispun de o multitudine de echipamente și minioni care îi vor ajuta să își îndeplinească misiunile.

“Succesul Tap Busters, care a reprezentat prima noastră lansare importantă, evidențiază filozofia Carbon: îi susține pe dezvoltatorii independenți să-și atingă potențialul maxim. Acest succes demonstrează, de asemenea, că modelul nostru unic de business oferă valoare dezvoltatorilor și poate genera rezultate excelente pentru toate părțile implicate”, a declarat Cătălin Butnariu, Manager General Carbon.

“Suntem foarte mulțumiți că am atins acest prag important ce arată că am creat un joc deosebit, dar munca noastră nu se oprește aici. Tap Busters este un joc captivant, lăudat de utilizatorii din toata lumea și scopul nostru e să continuăm să îi încântăm pe toți. Lucrăm susținut la implementarea unor noi moduri de joc și adăugarea de conținut încât să facem jocul mai interesant ca niciodată”, a precizat Daniel Nay, co-fondator și CEO Metagame.

“Tap Busters s-a remarcat printre toate celelalte jocuri de acest gen datorită unui stil artistic remarcabil, al unui simț al umorului excentric și al gameplay-ului frenetic. Am știut de la început că trebuie să colaborăm cu Metagame pentru a transforma această bijuterie într-un joc de mare succes”, a precizat Samir El Agili, președinte Tilting Point.

Carbon a semnat de curând al șaselea titlu, „Fort Triumph”, un joc de tip turn-based strategy pentru PC.